Menu

Solliciteren bij De Meyer

Misschien word jij wel onze nieuwe collega! Werken bij De Meyer betekent werken in een gedreven, familiale en technologisch geavanceerde onderneming. Teamwork en knowhow staan er centraal. Voor elke job biedt De Meyer een competitieve verloning en een interessante vakantieregeling.

Interesse in één van onze vacatures?

De Meyer zoekt enthousiaste medewerkers, die initiatief aan de dag leggen en fier zijn op hun werk. Grijp je kans en ga ervoor! Klik hier voor onze vacatures.

Spontaan solliciteren?

Momenteel geen vacature voor jouw profiel? Stuur ons een spontane sollicitatie. Wellicht hebben we binnenkort toch de geknipte job voor jouw kennis en vaardigheden.

Op zoek naar een stageplaats?

Voor studenten die gemotiveerd zijn hun schoolkennis in de praktijk uit te testen, is een stage bij De Meyer de ideale eerste stap naar een toekomstige carrière. Kom eens praten, wij zoeken altijd jonge mensen die na hun studies willen meedraaien in ons team.

Hoe?

Stuur ons je sollicitatie via onderstaand formulier en wij laten weten of je weerhouden wordt voor een verkennend gesprek. Verloopt dit positief, nodigen we je uit voor een selectieproef.

Solliciteer meteen

Vacature (*)
Voornaam (*) Naam (*) E-mail (*) Telefoon (*) Adresgegevens (*) Naam en contactgegevens kantoor (optioneel)

Upload uw CV (*)

PDF / DOC / DOCX, max. 5 MB


+ Nog een bestand uploaden

De Meyer behandelt elke sollicitatie met respect en discretie.

De Meyer – hr@demeyer.be
Frank Van Dyckelaan 28, 9140 Temse
Tel.: 03/766.33.33
Fax: 03/778.07.43

© 2021 De Meyer - Frank Van Dyckelaan 28 - 9140 Temse - Tel +32 3 766 33 33 - info@demeyer.be
BE 0405 019 045 - privacy policy - cookie policy - sitemap