Demeyer hero aanpak

Onze aanpak

De Meyer is één ijzersterk team van berekende durvers.

We zorgen van a tot z voor engineering, productie, service en maintenance voor offshore, publieke infrastructuur en industrie.
Mechanica is hierbij de verbindende factor.

En dit alles vanuit de blik van gedreven creatievelingen.

Demeyer projectaanpak

Onze projectaanpak

Elk project, van klein tot heel groot, krijgt bij De Meyer de noodzakelijke aandacht! Samen met de klant wordt eerst de scope van de opdracht heel duidelijk vastgelegd.

Onze ervaren projectleiders volgen van bij de start het verloop van de uitvoering nauwgezet op; zo houden we permanent controle en zijn kwaliteit, budget en timing gegarandeerd. Onze projectaanpak zorgt er ook voor dat alle expertise optimaal ingezet wordt in alle mogelijke projecten.

Geen compromissen en vooral een transparante communicatie met de klant, altijd. Daar gaan we voor!

DM11012021 Groot

De Meyer heeft decennialange ervaring en daarbovenop de moed, kennis en passie om ook onbekend terrein te verkennen.

Wij kicken op de uitdaging van onbekende wateren. Zelfs ongeziene problemen brengen we tot een ongezien einde. Wij geloven namelijk dat er voor elk probleem een oplossing bestaat. Daarom vind je bij De Meyer een volledige, innovatieve en efficiënte oplossing voor zelfs uw meest overweldigende vraagstuk. Voor ons is er zowel letterlijk als figuurlijk geen water te diep.

Bovendien zitten al onze hoofden en handen in eigen huis. Zo zijn we zelf verantwoordelijk voor de allerhoogste kwaliteit tijdens elke stap van het proces. Tot het einde en waar het moet nog verder. Want echte innovatie zit in slimme, gepassioneerde mensen die samen vooruitkijken, de koppen bij elkaar steken en de handen in elkaar slaan.

De meyer video 00 03 06 21 Still034

Voor elke probleem bestaat een oplossing. Wij staan klaar om jouw volgende uitdaging aan te pakken!