Menu

Welkom!

Blij dat u onze website bezoekt. Een mooie eerste kennismaking met wat De Meyer allemaal te bieden heeft: onze infrastructuur en machines, onze mensen en passie, onze referenties en pronkstukken. Bezoekers die reeds het geluk hadden een live ontdekkingstocht door onze gebouwen mee te maken, weten meteen welke onze troeven zijn.

De Meyer, dat is de ervaring van drie generaties. Een familiale KMO aan de basis, gepokt en gemazeld in de wereld van het metaal. Ruim zeventig jaar vakwerk, horizons verruimen en puntjes op de i.

De Meyer, dat zijn ‘Masters in Mechanics’. Gespecialiseerd in machinebouw op maat, draai- en freeswerk, plaatconstructies in staal en RVS, complexe buisleidingen met gecertificeerde laswerken, engineering, 3D-lasermetingen en automatiseringsprojecten van a tot z.

De Meyer, dat is een ijzersterk team. Professionals, stuk voor stuk, met een ambitieuze kijk op de toekomst. Gedreven om elke dag het beste van zichzelf te geven en uitmuntende projecten op te leveren. Altijd beter willen doen, steeds een stapje voor. Werken aan kwaliteit, voor u!

Deze website is een representatieve staalkaart van ons kunnen. Wie we zijn en waarvoor we staan.

Ontdek De Meyer!

Dirk De Meyer        

© 2022 De Meyer - Frank Van Dyckelaan 28 - 9140 Temse - Tel +32 3 766 33 33 - info@demeyer.be
BE 0405 019 045 - privacy policy - cookie policy - sitemap