Naar het overzicht

De Meyer NV op televisie!

Als trouwe partner van het Provinciaal Onderwijs, mochten we onlangs een filmploeg ontvangen van TV Oost.

Boeiende reportage over het versterken van de bruggen tussen onderwijs en bedrijfsleven!

Tvo

De Provincie Oost-Vlaanderen startte onlangs een campagne om de bruggen tussen het onderwijs en bedrijfsleven te versterken.

De focus ligt hierbij op de promotie van het technisch en beroepsonderwijs. Bedrijven zoals het onze kunnen een belangrijke rol spelen om jonge gasten te motiveren en te inspireren om bewust te kiezen voor een ‘vakopleiding’. Zo kunnen wij hopelijk meer instroom verwachten van nieuwe technische werkkrachten.

De Meyer doet vandaag al heel wat inspanningen om de relatie met het technisch onderwijs 'warm te houden'... Zo organiseren wij regelmatig bedrijfsbezoeken, steunen wij scholen actief met hun innovatieprojecten en geven we jonge gasten de kans om stage te lopen.

Om deze campagne kracht bij te zetten, werd een filmpje opgenomen dat vanaf vandaag uitgezonden wordt op de regionale zender TV Oost.

Aangezien men een levensecht bedrijfsdecor zocht voor deze reportage, kregen wij de vraag of de filmploeg hier aan de slag kon… Een vraag waar we uiteraard geen neen tegen konden zeggen.

Het resultaat mag er best zijn … ons bedrijf komt mooi in beeld!

De reportage kan hier bekeken worden: https://www.tvoost.be/programmas/tv-provincie-tv-provincie-onderwijs-en-bedrijfsleven-164812